TÅGET

Jag förstår inte hur jag tidigare år pallat me o både jobba som jag gör o sen va ute o socialisera mig hela kvällarna o nätterna. Fast jag kanske förstår det ändå! För det är så skönt o känna att de är bara en vecka kvar o ändå funkar kroppen helt ok o framför allt mycket bättre än när jag kom hit o att de finns en sorg i mig över att de snart är slut o en längtan efter mera.  Jag har mycket hellre den känslan när jag avslutar något än den mättnad o avsmak som jag hade förra året.

Jag har sagt de förr o jag säger de igen: Jag har ett stentufft jobb men det är oxå ett superroligt jobb. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar på tåget och jag imponeras av hur effektiva vi e utan att för den sakens skulle göra avkall på kvalitén. Vi har har i år lyckats me konststycket att kombinera kvalite med kvantitet och dessutom har vi roligt under tiden vi gör allt detta :P

Kram o hej

1-9

Vädret på chaparral e nog världens skummaste. Idag har vi haft strålande sol, regnstorm o hagel o allt detta nästan samtidigt. Återigen var de så att när de regnade som värst så vägrade turisterna lämna perrongen efter avslutad resa så återigen gick jag runt dem till utsidan o nästan drog ut dem därifrån. Fast me ett leende så klart! Jag stod i regnet, sjöng singing in the rain o föste ut folket. Två minuter senare när alla va ute så var jag blöt enda in på kalsongerna. Som tur var så hade vi lediga avbytare så jag kunde gå hem o byta kläder :P

Fick ett mail idag som uppmärksammade mig på något lite småroligt:
At 12hr 34 minutes and 56 seconds on the 7th of August this year, the time and date will be
12:34:56 07/08/09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
This will never happen in your life again??!!!!

Kram o hej

Avbytare

För ett par nätter sen drömde jag en riktig hemsk mardröm. Jag drömde att jag stod i servicehuset o kollade på schemat o jag stod som avbytare varje dag, och jag bara skrek o skrek nej tills jag vaknade kallsvettig. Nån annan kanske skrattar åt de hela men jag ogillar verkligen o va avbytare. Avbytare kan man va när man inte e riktig pigg i kroppen/rösten o då e de riktigt gott men annars e de ingen höjdare.

Jag kanske skulle förklara de där me avbytare. En avbytare hjälper stinsen på stationen me o lasta på så effektiv som de bara går o finns till hands om nån av de andra behöver göra något  o måste avvika en runda. Sedan hoppar man in o tar en runda för varje tåguppsättning över lunchen o sen ut i buffalo o rånar ett par tåg. Sedan tillbaka till stationen igen o hjälpa till me lastningen igen.

Som jag tidigare nämnt så mår jag för närvarande bäst av att röra på kroppen så mycket som möjligt. Jag har t ex en tendens o må som sämst i nacken på mina lediga dagar. O som avbytare så e ens mest aktiva del hjärnan. Fast jag har kommit på en lösning för o slippa ha ont när jag e avbytare. Jag försöker då träna me gummibandet en gång på morgonen, en gång på lunchen o ytterligare en gång på 5-rasten :P

För övrigt måste jag säga att jag ser fram emot söndagen o personalfesten. Igår spelade vi in en film med showen o tåget som ska visas under kvällen o ikväll fick jag experthjälp o testa en grej som ska tillhöra min utklädnad :P

Kram o hej

Datorn 58, PG 0

Det är inte ofta jag misslyckas brutalt men denna gång måste jag verkligen bita i de sura äpplet o erkänna mig besegrad.
O vinnaren? Min dator! Som de tidigare nämnts så upptäckte jag problem me filmredigeringen igår o något som borde tagit 1-2 timmar kämpade jag med resten av dagen o halva natten med o testade (typ)58 olika lösningar innan jag gav upp.

Så idag när tiden gick ut så hade tåget ingen film att lämna in. Ni som känner mig kan ju föreställa er hur pissigt jag mådde då! O sömnbristen gjorde inte saken bättre direkt. Men därefter har dagen varit riktig bra o massa småroliga inslag.
Nu e jag riktig trötter. Kollar in en konsert me Queen på dvd o sen blir de spikmatta o nanna =)

Kram o hej

Frustration

Jag e sååååå ARG nu. E hos S o skulle hänga här tills imorn på morgonen MEN filmen som skulle vara klar tills imorn krånglar. F*ckin movie maker suttar aset o jag måste ta mig fort som fan back to chaparral. Där har jag nämligen ytterligare program på skiva som jag ska installera o så testa ett par alternativa vägar o så - men framför allt: Jag måste klippa om skiten igen =/

Kram o hej

Rånad av en good guy

Igår var jag med om en rolig grej. Jag var good guy o hoppade av tåget på stationen o såg två tjejer som jag tänkte man kunde skoja lite med. Vi brukar göra sånt ibland för o ha folk på gott humör redan när de kliver på tåget. Ena tjejen (låt oss kalla henne HB10) höll cigaretter i handen o tuggade tuggummi. Jag gick fram till henne o följande konversation utspelade sig.

PG: (pekar på cigaretterna) Du vet att de där inte e tuggtobak va?

HB10: Nä titta va jag tuggar på (öppnar munnen för o visa tuggummit)

PG: (ser att hon har piercat tungan) Ja jag ser att de växer i munnen på dig i alla fall. O din vännina har utväxt på läppen. E ni säkra på att ni mår bra?

HB10: jajamen, o jag ser fram emot o åka tuff tuff tåget o bli rånad.

PG: Du blir inte rånad, vi finns här för o se till att skydda tåget.

HB10: Fan jag vill ju bli rånad. Kan inte du råna mig?

PG: Klart jag kan. Allt för kunderna. Va ska jag råna dig på?

HB10: (visar fram cigaretterna) de här

PG: Ok, ge mig en då

HB10: (ger mig 1 cigarett) Vill du ha en till?

PG: Visst

HB10: (ger ännu en cigarett)

PG: Jag kan ta en till

HB10: (ger ytterligare en cigarett) wohoo, nu har jag blivit rånad! (kramar mig o ger mig puss på kinden)

Så nu vet ni hur man rånar när man e good guy ;)

Kram o hej

Gnäll

De senaste dagarnas höga tempo o sömnbrist hann ifatt mig igår. Jag drabbades av hjärnsläpp o började blanda ihop ord o sluddra. Två roliga felsägningar. Igår när jag kom ut i Buffalo så skulle jag säga: Jag bryr mig bara om posten men istället råkade jag säga: jag bryr mig bara om guldet varpå bad guys säger jaså, va trevligt. Så ni har guld?
En annan gång blev jag tillfrågad var guldet fanns o tänkte säga på tåget men istället sa jag på guldet.

Sen på femrasten gick jag bara in i biljettluckan o la mig o sov o så la jag mig rätt tidigt på kvällen med. O me rätt tidigt menar jag 00:30 =/ Jag längtar verkligen tills den där filmen blir klar så jag får bara vila o ta igen mig!

Kram o hej

REKORD

Nu jävlar serru! Vi har slagit rekord igen o de på en dag när de kändes som att de mesta gick i behagligt tempo. O vilket rekord sen. Vi slaktade de gamla rekordet me ca 500 pers. Det nya rekordet är 4507 personer körda under en o samma dag :P När de va dags för slutrundan så va jag tom ute på gatan o lekte torgförsäljare: Vrålade o gapade o jobbade reklam =)

Nu fattas bara att man får åka på 1701-tåget nån gång så kan jag nog säga att jag upplevt allt de härliga me chappen =)

BTW - Jag e medicnfri med =) Medicinerna har ju gjort att jag varit nykterist i typ 1,5 månad o vet du vad? Det är inte så att jag direkt längtar till nästa fylla. Känns som att de där me o dricka massa öl o bi packad inte alls e min grej för närvarande. Däremot längtar jag nåt enormt efter o få lägga mig i ett badkar o avnjuta ett glas god whiskey :P

Kram o hej


Typ rekord

Idag skulle man kunna säga att vi slagit rekord. Vi hade nämligen bara tillgång till ett lok idag o detta på ett av årets stressigaste dagar. Vi körde ändå strax över 3100 personer vilket man skulle t ex kunna jämföra me rekordet på dryga 4000 me två tåg. Jag måste säga att vi e totaly f*ckin awsome =)

Fast nu känner jag av tempot. Nacken e alldeles mör o jag vill bara lägga mig o däcka - MEN jag måste hjälpa en av tjejerna i filmgruppen o fixa manuset inför imorn o lära mig kameran. Imornkväll ska vi börja filma :p

Kram o hej


Succé

Våra dräkter blev en stor hit igårkväll =)

Nu börjar planeringen inför personalfesten istället. Lr de har egentligen redan börjat! Jag har nästan hela min outfit klar för den festen o fixat hjälp me de saker jag behöver oxå. Årets tema är film o alltså har min utklädnad nåt me detta att göra. Vidare ska vi på tåget göra en film. Vi har satt ihop en liten grupp som suttit ikväll o diskuterat. Det kommer nog att bli en kul grej att göra men himla stressigt. Den måste va klar om mindre än en vecka o vi har inte ens manus, bara ett stolpmanus. Det kommer sluta me att jag får ligga där en hel natt o klippa film antar jag =S

Kram o hej

Me <3 Ullared

Idag e mr PG riktig toppengla. Jag har varit i Ullared o storshoppat. Tro mig när jag säger att de finns få saker som får en o bli så uppåt som o spendera 7 laxar på shopping en o samma dag =D

Dagens absolut roligaste köp va min andra dyra leksak på kort tid: En röd FS200! Hade egentligen tänkt mig en mycket dyrare kamera men kom fram till att den här har precis allt jag behöver. Just de där tycker jag e viktigt. Att man tänker efter va de e man behöver egentligen!!!

Vad de gäller själva GeKås så slutar den affären aldrig att imponera på mig. Följande fråga som jag nu ställer e retorisk o jag vet redan svaret på de. Men jag kan ändå inte låta bli o ställa den.

Hur kommer de sig att Gekås har större utbud än kvantum, billigare priser än kvantum, kunder me större inköp än kvantum, dessutom många fler kunder än kvantum o ändå har kortare kassaköer än kvantum? Som ni märker så stör jag mig rätt bra på kvantum i Nässjö!

BTW Jag fick tag i våra dräkter till volleybollen. Me so happy fast ändå så skärrad :P

Kram o hej

Punkter

Märkligt att en skämtbild ska va de inlägg som får mest kommentarer måste jag säga :P

Det har hänt lite smågrejer som de inte finns så mycket att säga om så jag punktar upp dem lite snabbt bara:
  • Jag hatar regn. Alla dagens turister regnade bort idag =(
  • Dräkterna till B-laget har inte kommit. Vi funderar på att bara ställa upp me A-laget i volleybollen men jag ska till Ullared imorn o försöka lösa de på nåt sätt.
  • Och slutligen: Ikväll hamnade jag på en plattångsparty o tro mig när jag säger det: Mitt hår borde inte plattas. Jag blir fan skitful :p
Kram o hej

Logik

Ibland e logik bra skit.Se här nedan bara ;p

Kram o hej




Applåder

Ok, innan vi börjar prata om applåder så måste ni bara få en av mina favoritcitat:

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Så, applåder. Någon frågade mig idag hur jag gör i vagnarna för o få applåder på slutet. Spontant så sa jag: Jag kräver inte det!
Sen började jag tänka lite på vad de är som gör att man får applåder egentligen.Vad e de som skiljer min akt nu från första året jag jobbade här, då jag fick mycket mindre applåder?

Jag har alltid hävdat att en viktig del för o få applåd e att man gör nåt me turisterna även på hemvägen från mexico men det är bara min sanning för de finns andra som inte gör de o ändå får applåder. Så hemligheten är? Jag tror att jag faktikst delvis gav rätt svar till min kollega. Hemligheten e att inte kräva applåder men att ge utrymme för det. Människor vill ogärna göra saker o ting när de känner sig pressade till det!

Hur märker de då att vi kräver de? Kroppsspråk. De gick en bra serie på fyran i våras som jag inte minns namnet på men den handlade om hur man kunde avslöja saker o ting hos folk genom att studera detaljerna i deras kroppsspråk, Jag har alltid hävdat o fortsätter hävda att vi alla e experter på kroppsspråk men de är få av oss som är medvetna om det, Alltså om du verkligen önskar o få en applåd så har du nåt i din kropp som avslöjar för din publik att du ber om de o eftersom de känner sig pressade så kommer de inget. Enda sättet e att arbeta me sig själv o intala att man inte vill ha applåderna - men att man ger folket utrymmet för att applådera om de vill. OCH så klart ska man tacka för de applåder man får så länge de fortsätter!

Detta - kom jag att tänka på - gäller ju faktiskt de mesta i livet. Man vill ogärna att folk kräver en på saker o ting men får man bara möjligheten utan krav så gör man mycket mera. Låt mig ta ett par exempel:
  • Jag älskar o läsa manus o teaterböcker. Fast så fort jag får något sådant i läxa så låser allting sig. Jag bara vill inte, vill inte, vill inte när de kommer till läxor.
  • En annan grej e när man ska handla nåt. Man vill absolut inte köpa nåt när en försäljare e för på men om man e intresserad av nåt o de ger en öppnigar så handlar man gärna. Så va de me mina fula skor. Jag va tveksam om dem o hade då försäljaren börjat göra massa reklam hade jag gått därifrån utan skor men hon bara stod där o sa vill du så ta hem o prova o de va den lilla öppningen som krävdes för min del.
  • Slutligen har vi de berömda spelet the game där hela idén e att ge damerna möjligheten att ragga på dig men gå aldrig efter dem. Jag vet jag förenklade de big time nu men ni som kan de där får förlåta mig. Inläggt börjar bli för långt redan nu =p
Så för o ta en sammanfattning: Kräv inget av din omgivning men ge dem samtidigt möjligheten o ge dig va de nu vill ge dig!

Kram o hej


4018

Morgonpasset i p3 e ju alldeles underbar. Idag pratade de om vilka låtar man inte ville höra när man sat i en bil me en okänd person av de motsatta könet. Det, gott folk, e underhållning. Lyssna gärna på de på deras hemsida ;)

Angående gårdagen så satte vi inte bara rekord, utan vi nådde även drömgränsen - 4000 pers. Det nya rekordet e 4018 =)
Idag var de däremot mycket segare. Den lilla saken som kallas för väder fick för sig o förstöra hela dagen för oss. Det kom ett ösregn o spolade bort alla turisterna. Det var så kul - vi fick inte ut turisterna efter en tur för de ville inte bli blöta. Vi fick nästan dra ut dem. Själv gick jag på utsidan o höll uppe dörren o tjatade på dem att de skulle ut så jag var alldeles genomblöt. Gud va jag frös resten av dagen. Men e man en tuff cowboysare så e man :P

Min roomie har förresten haft sin tjej här. Jag e alldeles övertygad om att de försöker slå världsrekordet i antalet sagda "jag älskar dig" under en o samma dag =)

Kram o hej

Nära rekord :P

Hinner inte skriva ikväll så passar på o skriver lite kort nu på min rast. Det har varit en grym dag idag. Första riktiga högsäsongsdagen o vi har hittills kört över 3700 pers o hoppas på o kunna köra ytterligare ett par hundra o slå förra årets rekord som va strax över 3800. Detta har oxå inneburit att vi har kört tempoplusrån hela dagen. tempoplusrån e roliga för att vi rånare (ja idag va jag rånare) får upp sån jävla adrenalin o e mycket effektiva uppe i vagnarna. Enkelt uttryckt kan man säga att de e mindre blaha blaha o mera pang pang - o de e ju inte fy skam =)

Dagen fångst för min del har bland annat varit en norsk fil o musli som faktiskt räddade min dag lite då jag kunde äta den precis när jag höll på bli så hungrig att kroppen skulle strejkat. Detta eftersom vi fick en senare rast än jag e van vid pga av allt folk :P

Min nya dyra leksak vill jag inte avslöja så mycket mer om men kan avslöja att jag i veckan ska skaffa en ännu dyrare leksak ;)

Kram o hej


FIST OF FURY

Förlåt, förlåt, förlåt att jag inte hunnit med o uppdatera bloggen. Men de har hänt alldeles för mycket skoj omkring en :p Igår va jag t ex på en spännande matfestival o även om de va riktiga fantasipriser så va skoj o gå omkring där. Idag va de återigen dags o jobba.
Jag var idag good guy o försäljare. Det blev många fina affärer där höjdpunkten va en oöppnad cola zero. Ute i Buffalo hände en rätt kul grej. Jag kom ut o ville köpa grejor av mr Johnsson men Micke sa att Johnsson va borta o så undrade han va jag hade o sälja.

Jordnötter o vapen! sa jag o när han ville se vapnet så visste jag inte riktigt va jag skulle hitta på eftersom jag faktiskt inte hade nåt vapen till försäljning så jag visade min knutna näve.
Va e de? Undrade micke o jag svara: Fist of fury! Varpå han sköt mig eftersom han tyckte att jag hade dragit vapen mot honom! Det tyckte jag va bra humor hela vägen =)

En annan rolig grej: Jag har skaffat en ny o dyr leksak =) Me so khappy :P

Kram o hej

Till Bror

Idag har jag haft riktig skitkul igen. Testade o köra ihop min ena karaktär me en annan o att jag skulle vara hennes manager. Funkade super - kan nog me tiden utvecklas till något riktigt bra :P

Nu på kvällen har vi suttit ett gäng o kollat in lite roliga klipp på utube. Här kommer en av de roligaste =)
Brorsan - den här e till dig ;)

Kram o hej




Trivsam dag i Buffalo

Det har varit en trivsam dag. Det har varit krutdoft o kärlek i luften o Buffalos sand har fått besudla min kropp o mina kläder ordentligt. Har varit riktig skoj att vara rånare idag. Vagnarna har visserligen mestadels varit småtråkiga - jag avskyr folk som vägrar fatta att detta e ett skådespel o att vi bjuder på en show utan ska börja bete sig som om de vore på riktigt. Men däremot har inspirationen varit riktig stor o vi haft riktig kul me alla good guys när de kommit fram till oss. Bl a har jag hunnit med att både gifta mig o skilja mig, vi har haft besök från kineser som snott posten, grävt gravar och newbridge har plockat fram Johnsson oxå :p
Vi har oxå sett till att undehålla oss själva mellan rånen så dagen har gått riktig fort =)

Kram o hej


Uppskattning uppskattas =)

Ibland händer små oväntade saker som gör en sååååå glad. Det bevisar verkligen att de är tanken bakom handlingen som räknas. Har haft två fina moments me turisterna de två senaste dagarna:

Igår så va de två små tjejer som efter en tur kom bara spontant fram till mig o gav mig varsin bamsekram o sa hejdå. Jag stod alldeles chockad o förstod ingenting men efteråt tyckte jag att de va himla fint av dem :P

Idag så va de en tant... Eller nej låt mig ta de från början: En av grejerna vi gör på tåget e att vi ibland skojskrämmer folk. Alltså typ tittar fram när de inte e med på det o liknande. Det brukar uppskattas väldigt mycket både av sällskapet kring den vi skrämmer o faktiskt oxå av den som vi skrämt med. Idag va de ett gäng danskar som åkte tåget (oj ovanligt - NOT) o där fanns en tjej som troligen va 12-14 som visade sig vara mycket lättskrämd. Så jag o en annan kollega busade me henne hela vägen o de visade sig att de gillade de så mycket så direkt vi kom fram så gick de o köpte biljetter o åkte ett varv till. Vi forsatte o busa o sällskapet o faktiskt hela vagnen stortrivdes o sen när vi kom fram så va de en tant i sällskapet (farmor kanske?) som sträckte fram handen o tallade lite på mig o när jag kände efter så hade hon lagt dit en tjuga i min ficka. Jag tar verkligen inte emot pengar av våra turister men den här gången kände jag att de var annorlunda. Det kändes verkligen som en gest för o få visa sin uppskattning o de ska man inte neka folk. Dessutom så glädjer de mig väldigt mycket o se att de vi gör uppskattas så mycket =)

Slutligen: Det ryktas om att jag imorn kanske ska gifta mig ute i Buffalo. Vi får väl se ;)

Kram o hej


Attackerna fortsätter

Idag har de varit en bra dag, förutom att gasattackerna har fortsatt. Och vi har fortfarande 3 matlådor kvar utav grytan efter att jag gett bort en låda till newbridge o hans underbara fru =P
Jag har varit good guy o spelat försäljaren o haft en allmän trivsam dag- Känns som att folket ute i Buffalo haft riktigt bra me inspiration. Dessutom så hittade jag i vapenvårdsrummet ett par byxor som jag hade supit bort för två år sen. Snacka om lycka =)
Fast de finns en sak som gör dagen lite tråkigare - eller faktiskt mycket tråkigare: En av grabbarna måste tyvärr sluta hos oss pga hälsoskäl. Det är fett tråkigt för jag har diggat snubben totalt den korta tid som jag haft nöjet o lära känna honom =(

Angående strumporna: Det är någon form av två i ett strumpor som ska kunna va både vanliga srumpor o ankelstrumpor. Dessutom ska de va designade på nåt sätt. Jag tycker ju att de låter som världens onödigaste grej men de har man tyckt om rätt mycket tidigare som man ändå skaffat senare.

Kram o hej

Gaskammaren

Jag har gjort mitt livs första långkok. Började igår vid tiotiden o vi åt de idag kl 13. Den innehöll mängder me bönor o linser o fy fan va de har märkts. Ska döpa om vårat rum till gaskammaren :P Det hela blir ju inte bättre av att jag gjorde en jättegryta som vi antagligen ska kunna äta i minst 1,5 dag till hehe =)

Träffade en snubbe ikväll som ska starta ett eget företag o göra nån typ av superstrumpa som han ska sälja för 250 kr paret. Tycker de e häftigt me människor som satsar fullt ut på de dom vill men strumpor för 250 spänn? Mina köper jag för max 10 kronor paret men sen e de väl inte sånna som mig som han kommer o rikta sig mot heller. Ska bli spännande o se om hans strumpor kommer o sätta en ny trend om ett par år eller inte - jag håller i alla fall tummarna =p

Kram o hej

Tavlor

Folk som kan rita o måla tycker jag e så imponerande. Jag vet inte hur många målerikurser min mor skickat mig på o ändå ser mina tekningar ut som en 10-åring me ganska lite talang gjort dem. Och egon som jag e älskar jag o stå modell för dessa underbara människor.
I mitt rum hos mina föräldrar hänger två tavlor som en vännina gjort till mig. Den ena föreställer mig som cowboysare o den brukar de flesta gilla. Den andra e minst sagt inte lika populär men är min personliga favorit eftersom jag tycker att den har fångat en del av mitt inre. Den föreställer mig som en rosa djävul o vid sidan står de på japanska Lustens mörka furste.

Jag hoppas jag får utöka den samlingen med tiden eftersom jag gillar tanken på personliga tavlor. Själv e jag som sagt värdelös på de där men  har faktiskt gjort en bild i datorn en gång i tiden som jag skrev ut i tavelstorlek o gav bort i present. De kanske jag borde göra fler gånger? Alltså göra bilder i datorn o skriva ut o rama in. Det är ju faktiskt något som jag e bra på :P

Kram o hej


4:e juli

Tycker att inläggen blir så tunna o ytliga när jag e här. Och det reflekterar hela livet här - o de e sååååååååååååå skönt. Så skönt o slippa planera tre år fram, att dagligen ta ansvar för X antal människor o hela tiden ha massa olika saker i huvudet. Det är bara att vakna på morgonen, klä på sig o käka frulle, sen till jobbet: Showa lite, skjuta lite o bara njuta av publikens respons. Svårare behöver det inte vara!

För den som missat de så e de 4:e juli idag vilket innebär USA:s nationaldag. Visserligen är USA på min 5 i topp-lista va de gäller hatländer även om de har blitt mycket bättre me Obama men e man cowboysare så e man o alltså firar vi ordentligt idag o ikväll =)

Just nu drar kollegorna igång lite eld medans jag e jätte autentisk o sitter ute i mina cowboysarkläder me en dator i famnen :P

Kram o hej

Behöver röra på mig!

Jag har konstaterat två saker idag:

  1. Jag behöver vara fysisk aktiv för o må bra i kroppen! Varje dag har jag vaknat med en seg nacke bara för att va igång ett par timmar senare. Men idag när jag va avbytare så blev jag bara sämre o sämre =/
  2. Jag behöver må bra i kroppen för o känna mig nöjd med tillvaron. Det är som att  de känns som att allt går emot mig o alla är emot mig o sen så e plötsligt den sega arbetsdagen som avbytare över. Man får duscha, fixa mat o ta en promenad så att kroppen kommer igång o så e livet på chappen gr8 igen =)
Med tanke på de ovannämnda så längtar jag verkligen till riktiga högsäsongen så att man får va igång hela tiden istället för o sitta o bli förslappad. Jag vet ju att jag varje dag kommer att drabbas av indiandöden men jag jobbar hellre me indiandöden i kroppen än att har ont i min nacke!

Högsäsong - here I come!

Kram o hej

Stunten fortsätter...

Idag har varit en mycket seg dag. Värmen o den fuktiga luften tar död på mig. Jag har inte pallat ett skit o dessutom så har affärerna på tåget gått nix bra som maestro skulle säga. Dagen har dock haft ett par höjdare. Jag var för dagen på 1710 ihop me Totte o våran kära stuntman. Jag var ju tvungen o besudla honom ytterligare lite o därför körde vi en stuntshow me höga fallet ute i buffalo. Höga fallet bestod i de här fallet av ett hopp på ca 60 cm :P

Nu ska jag lämna dig för denna gång med lite lilla modell humor =)

Kram o hej




Stuntdag

Igår fick vi veta att kompisarna till en av oss på tåget trodde att han va stuntman o alltså var jag idag "tvungen" att besudla honom me detta hela dagen eftersom han va bad o jag good. Detta resulterade i att jag dog en massa gånger där ute men de va så värt de för äntligen hade inspirationen infunnit sig o jag vågade slappna av o inte tänka så mycket på min nacke. Visserligen jag hade lite ont vid slutet av dagen men detta åtgärdades rätt snabbt av en dusch, god mat, 20 min på spikmattan o så lite medicin då :P

På tal om nacken - Inatt låg jag ner o sov för första gången sen jag skadade mig =) Fast jag vaknade me en himla öm o stel nacke. Men smart som jag e så bytte jag till mig massa massage av ett gäng småglin på tåget. De stod på rad för o få slå lite på min nacke o få sig en tomhylsa - liksom en  win-win situation. Det är väl de  som e ugglan inom DRACON =P

För o återgå till de här me stuntmannen: Dagens sista rån tyckte jag va en riktig höjdare då jag o jalle som gick på samma tåg hade förberett en liten stage fight-uppvisning för stuntmannen som han skulle få kommentera o bedömma. Så klart så dog vi bägge två o en hel drös me andra good guys oxå men stage fighting e sååååååååå skoj =)

Slutligen en annan skoj grej från dagen: Jag har fått lära mig en rutin för hur man ska steg för steg lära ut scenhångel av en kollega. Me  likes! Nästan lika skoj som stage fighting =)

Kram o hej


Springnota på Max

Dagen skulle kunna förkortas med orden klibbig, skojiga ungar och värnamo.

Om vi börjar me klibbig så handlar de om vädret. Det har varit så fuktigt och varmt att man nästan mått illa. Eller vadå nästan? MAN HAR MÅTT ILLA! Jag har haft ont i nacken o känt mig illamående men allt de där började släppa så fort de kom lite regn. Sällan har jag varit så glad för lite regn samtidigt som det betyder att knotten återigen får liv o jävlas med oss ett tag till :S

Skojiga ungar: Jag var good idag på tåget 1925 ihop med pelle o jalle och spelade återigen försäljaren. Vi kom överrens om att jag fick välja o ta den vagn där jag trodde att jag hade bäst chans till o sälja mina varor.
Ena turen fick jag en vagn med bara massa småttingar ifrån Trelleborg. Dessa småsaker var så underbara o roliga. Jag sålde så mycket tomhylsor att alla vi tre good guys fick slut på dem trots att jag hade bunkrat upp. Fast som tur var så hade jag precis lunchrast efter den turen och eftersom jag hade bytt till mig så mycket mackor, dricka o kakor så orkade jag inte äta lunch utan jag fixade lite till tomhylsor och gick utanför stationen och fortsatte med affärerna =)

Och slutligen Värnamo: Vi har som tradition o dra o handla på tisdagar o efteråt så käkar vi nånstans med. Ikväll så tempoplusade vi efter kvällsmötet och körde järnet till lidl o därefter city gross där vi även träffade på mamma dalton-tjejerna innan det var dags för de efterlängtade maten. Vi käkade på stället som jag o S hade upptäckt under midsommarhelgen o dalton-gänget hakade på. Tyckte nog att de var lite sämre kvalite på kycklingen denna gång men helt ok ändå. Slutligen drog vi till Max o käkade glass. Och där kom jag på den antingen genialiska eller urdumma idén, beroende på hur man ser på den, att vi kan låtsas ta en springnota. Alltså när vi väl hade betalat för våra glassar o ätit upp dem så reste vi oss mycket hastigt och sprang mot utgången, vidare in i bilen o knappt hade siste man hunnit sätta sig innan vi drog iväg. Det måste ha sett riktigt psyco ut! Hoppas de i alla fall =)

Nä nu väntar spikmattan på mig :p

Kram o hej


RSS 2.0