Sömnlös i - Nässjö

Damn
Återigen sömnlösa nätter. Vet ju precis vad det beror på oxå :S
Men då kan jag ju istället ta o bjuda på en skön video. hmm förresten va intressant att trean kör simpsons 04:30 på natten.

Kram o hej
PG





Minns du?

Igår var de så gott väder ute så jag kunde på kvällen gå ut med en kortärmad skjorta o tycka att de va riktigt behagligt. Men minns du vintern 09-10? De e vintern som vi kommer o berätta om för våra barnbarn. Jag kommer o sitta där halvsenil på min gungstol me nåt av barnbarnen i knät o för hundraåttiofjärde gången berätta historien om vintern 09-10 som var Svergies kallaste vinter på över 70 år.

Jag kommer o berätta om hur folk kunde hålla på o skotta i ett par timmar för att bara kunna få de rent framför garaget o en liten gång till dörren men att så fort de va klara fick de börja om o jobba ytterligare ett par timmar för de snöade som satan.
Jag kommer o berätta om tåg som kunde va 17 timmar försenade. Om arga resenärer som nästan knuffade ner Sj-personalen framför tåget. Om att man inte såg något alls när man körde bil för att snövallen var högre än bilarna. Om att farfar gick runt med pälsrock o mössa.
Om hur folk klättrade upp på taken för o skotta även där. Jag kommer berätta om hur min far kunde hoppa ner från hustaket efter att ha skottat där utan att göra sig illa men att hans kompis fick dra ut honom för att han hade hamnat i snö upp till bröstet. Kanske berättar jag också om att jag inte kunde få upp balkongsdörren på flera månader eftersom på balkongen var de så mycket snö att de gick över räcket. Det o hundratals andra små historier kommer jag att berätta för dem om  de kallaste vintern i mannaminne.

Lr så kommer jag o va senil o ha glömt bort allt de där, men hur mycket kommer du att minnas? Hör gärna av dig o berätta om dina bästa historier från de ballaste vintern EVER! :p

Kram o hej
PG

Norouz

Igår va de norouz (de persiska nyåret) o den perfekta nyårsgåvan kom ifrån mina chefer på chappen i form av ytterligare en säsong på tåget =)

I övrigt så firades de hela hos mina föräldrar. Jag och S hade oxå med oss våran lille son "grisen" (jag vet, de här börjar bli creepy på riktigt) o som sig bör så hamnade barnet i händelsernas centrum. Grisen hade dagen till ära klätt upp sig med en jättesöt fluga och dessutom fick han en mössa i present utav sina föräldrar. Kan meddela att han var mycket glad över mössan som dessutom är i hans favoritfärg =)

Gott nytt år på er alla vänner, ovänner, bekanta o annat löst folk som läser bloggen ;)
Kram o hej
PG


Mor, far och son



Grisen med sin fina fluga passar på och äter en kaka



Grisen leker cool i sin nya mössa



Och han var så glad hela kvällen för sin nya mössa =)



Mr PG at work

Om ni undrar hur jag har det på jobbet så kan ni ju titta på kortet nedan. En av mina elever passade på o målade av mig medans jag satt provvakt. Mr PG blir mycket glad för sånt :P

Kram o hej
PG


Class of 1999

Har upptäckt att man numer kan  titta på hela filmer på utube o hittat en underbar B-rulle. Något för Björklund kanske? Filmen handlar om en skola som har problem me disciplinen o löser de på ett något udda sätt. Filmen e från 1990 o e de bara jag som tycker att de har tittat lite för mycket på terminator? Ni får första delen här o så önskar jag mycket nöje.



BTW: hela helgen har vårat adoptivbarn "grisen" varit med oss. Oftast så e ju grisen trött på helgerna o får stanna kvar i växjö o vila. Men denna gång var han alltså o hälsa på pappa o han va lika besviken som jag över vem som vann melodifestivalen! Slänger med ett kort på honom med =)

Kram o hej
PG


Griesn sitter o kollar på melodifestivalen

Nu skämmer vi ut oss!!!

Förra året var de såååååå nära att vi skulle skämma ut oss totalt o skicka fröken Af ugglas till europafinalen. I år är vi DÄR - me en fullständig intetsägande låt =/
Tro mig, vi kommer o sitta framför tv:n o skämmas för att vi e så jävla sist av alla i Norge =/
Själv röstade jag ppå Ola, mest för att jag tror han hade haft en bra chans i Europa. Annars va min favorit de fyra brudarna (va de nu hette)

För dig som inte fattat de än så snackar jag melodifestival (för första gången iår). E de någon ytterligare som funderat på att de känns lite som "best of idol"?

Kram o hej
PG

Jag längtar

Snart bara två månader kvar - tills chappen öppnar. Jag längtar onekligen o hoppas för allt i världen att jag jobbar där även denna sommar, men inget e klart än! Oavsett vilket så kommer jag ju att ta mig dit i sommar o har köpt på mig lite roliga saker som jag skulle kunna använda i sommar. Inga stora grejer men de ger inspiration :P

Har för övrigt oxå fixat me ett studiebesök till chappen oxå. Tror att de kan va en bra upplevelse för våra elever. Men som sagt - två månader kvar, och jag längtar!

Kram o hej
PG

RSS 2.0