Varför blogg?

För den som inte har märkt de så har jag senaste tiden inte direkt haft bloggandet som prio ett. En anledning kan ju vara att jag inte känner något större behov av det helt enkelt. Men jag vill gärna komma igång igen! Jag har två tankar som jag skulle kunna jobba med här - mest för min egen skull. det ena e att jag ska börja föra recept på det jag lagar här på bloggen så att jag inte glömmer av det och det andra är att jag ska skriva ner mina olika föreläsningar som jag har för elever i olika ämnen för att få dem mera konkreta. Detta skulle ju kunna leda till två saker:

  1. Att jag kan symtematisera dem ännu mera o ha ett par färdiga intressanta föreläsningar som jag skulle kunna erbjuda olika skolor.
  2. Att jag får material till en egen bok.
Att jobba delvis som föreläsare har jag ju velat i flera år och även att skriva en bok är något som vore en riktig höjdare. Tusan, jag tror att jag precis lyckats övertala mig själv o använda bloggen som min egen kluddbok så kan de här bli nåt bra. Men tänk om någon snor alla mina tankar?

Hmm, får nog tänka vidare på detta!
Kram o hej

BTW: kolla in detta!


Bibeln

Angående lördagens match så kom en elev me en så skön citat idag:

Jag satt o kollade på matchen, lr ja nästan hela matchen för jag fick tråkigt o satte mig o pluggade istället!

Så bra va de alltså!!!!

Jag har idag gjort något mycket ovanligt: Jag har köpt mig en riktig tjock bok som jag dessutom faktiskt tänker läsa oxå! Vilken bok de är? Bibeln så klart. Och då pratar jag inte om de kristnas bibel (en antik sådan har jag redan) utan en bibel för mig. För om Slash är min gud så måste väl hans biografi vara bibeln - lr hur?
458 sidor - de måste va typ rekord me minst 200 sidor för min del. Vi får väl se om han e lika bra på kloka ord som på gitarrlir - i så fall kommer det att bli en hel del Slash-citat här framöver =)

Kram o hej

Metro

Välkommen till Sveriges mest uppdaterade blogg - lr not! Fasen, den här bloggen uppdateras bara mer o mer sällan =S

E de någon annan än moi som förknippar metro me sthlm o andra storstäder? Jag har börjat ta me mig metro på tåget varje morgon o så läser jag de samtidigt som jag lyssnar på morgonpasset på p3 - o så kan man säga at jag e megauppdaterad när jag kommer till jobbet. Brukar ta en rätt udda nyhet varje dag o berätta om för mina elever med. På tal om eleverna så börjar jag i alla fall känna igen ansiktet på de flesta o jag kan nog namnet på en hel del av dem men jag fortsätter låtsas som att jag inte kan några namn tills jag kan alla namnen i en grupp, för jag tycker synd om den eleven som jag inte kan namnet på om jag nu skulle kunna namnet på alla andra.

Men för att återgå till de där me metro: Där sitter jag på tåget o trängs me övriga världen o läser min tidning o kan inte hjälpa o känna mig fejk08. Kunde inte smålandstidningen oxå varit gratis så hade jag känt mig fejkbonde istället? :P
Men får jag välja tågsysselsättning alldeles fritt så vill jag nog sitta o mecka me nån bild i PS. Hmm, en tanke slog mig precis: Kanske borde jag skaffa en PSP o lira fifa hela vägen istället? Nej, de ger fler vuxenpoäng o läsa metro, bara man hoppar över tv-sidorna, vilket jag alltid gör :P

Slutligen: Jag har lyssnat rätt mycket på Mange Schmidt på spotify senaste veckan. Jag misstänker att jag e halvt dum i huvvet men jag fattar verkligen inte grejen me spotify. Jag hittar ju för tusan fler bra låtar på utube men men; jag har i alla fall hittat ett par goa låtar me snubben o slänger me en av dem här!

Kram o hej


RSS 2.0