Intollerans

Okej, eftersom jag ändå inte kan sova och eftersom alla verkar diskutera pepparkakor, negerbollar mm. så får jag oxå skriva av mig lite i ämnet:
 
Så här ligger det till: SD är i mina ögon avskum som vill göra om Svearike till tredje riket. Och det som gör dem till Sveriges tredje största parti är intolleransen som finns i dagens samhälle.
Dels har vi självklart de som är intolleranta mot folk från andra länder och som helst vill sätta allihopa på ett taskigt charterflyg och skicka hem dem medans de innerst inne sitter och hoppas på att planet ska störta. Men det är inte dessa personer som oroar mig.
 
De personer som oroar mig är alla de som är intolleranta mot svenskar och svenska traditioner. När blev pepparkaksgubben rasistisk? Att ha pepparkaksgubbar i luciatåg är inte rasistisk. Att kalla någon färgad person för jävla pepparkaka är det. Att beställa en negerboll är inte rasistisk. Att kalla en mörkhyad för negerjävel är det. Att dra på sig Sverigetröja vid stora nationella evenemang och sjunga nationalsången vid liknande tillfällen är inte rasistiska handlingar. Det är att vara stolt över sin identitet, både som född svensk och som nysvensk, men att börja sjunga nationalsången så fort man ser någon som verkar utlänsk är absolut rasism.
 
Det är inte så jävla komplicerat egentligen. Låt invandrare ha sina traditioner så länge de inte skadar någon och låt svenskarna ha desamma om de inte skadar någon. Men när vissa börjar reagera på allt och alla och koppla det till att bli rasism är det klart att medelsvensson känner att deras identitet hotas. Observera att denna hotbild har inte med invandrare och deras traditioner att göra, utan med de som vill utplåna svenska tradioner med argumentet att dessa är rasistiska handlingar.
 
Och om man nu känner sig hotad i sin identitet så är vägen inte långt till att gå till de parti som utlovar att kämpa för svenska traditioner, Sen att de i själva verket motarbetar allt som gjort Sverige till det fantastiska land vi lever i är en annan femma.
 
Och till dessa "invandrarnas vänner": Tror ni seriöst att någon som fått fly från krig, svält, naturkatastrof mm skulle må dåligt av att någon har en brun dräkt på sig? Seriöst? Vi invandrare är inte gjorda av glas, och våra hjärnor är inte av plommon. Vi kan se skillnad på rasism och svenska traditioner.
 
Skicka varenda rasse till ett land som inte tar emot invandrare men snälla se skillnad på rasism och vanlig hederlig svensk tradition!!!
 
Kram o hej
PG

RSS 2.0