WTF

Le och världen ler mot dig =)
Vet du vad? Det funkar tvärtom oxå. Igårkväll fick jag massor att tänka på och det var inte så gott om jag säger så. Somnade först vid halv fyra och imorse när klockan ringde så var jag allt annat än glad. Tog mig med möda upp ur sängen (efter att ha ställt om klockan 3 ggr) och drog på mig kläder och gick ut till bilen. Tänderna hann jag borsta men håret fick va som det var.

Väl ute vid bilen så ser jag att jag glömt o ha i sladden till motorvärmaren och alltså får jag stå o skrapa en bra stund. Jisses nu börjar jag få ont om tid. Är precis så jag hinner fram innan lektionen börjar, men va fan?!?!?!! Bilen startar inte.  Verkar vara nåt fel på batteriet.

Bör sägas att batteriet har krånglat tidigare men nu varit bra i över en månad! Tänker att de beror ev på den kalla motorn o sätter i sladden och ringer en kollega och ber honom släppa in mina stackars elever för jag kommer inte hinna fram. 40 min senare så e bilen uppvärmd och jag ska åka så jag kan åtminstone ha dagen andra lektion. Men WTF bilen e ännu mindre villig till samarbete nu och buss lr tåg hinner jag inte ta. Bara att gå in, ringa till jobbet o förklara att man inte kan komma alls idag för bilen krånglar. SURT sa räven!

Fast det som irriterar mig allra mest är att jag får be min far om hjälp, och då vet jag precis hur det kommer o låta. "Jag har ju sagt till dig att inte ha lamporna på. Och där har vi grejen med importbilar, de tål ingenting" osv . Kanske e bara jag som tänker så nu och kanske kommer han bara o le o hjälpa till utan at ankalga mig. Vi får väl se. Återkommer med rapport om detta!

Kram o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0